Raymond Bordeaux

Mijn naam is Raymond Bordeaux (42 jaar) en ik woon op dit moment voornamelijk in Portugal. Ik ben getrouwd met Mieke en vader van twee kinderen. Mieke heb ik leren kennen tijdens een vierjarige opleiding tot Polyenergetisch therapeut. Sinds 2014 zijn wij een praktijk gestart: Praktijk Happy Lifestyle. Hierin ben ik werkzaam als intuïtief therapeut en spiritueel medium/psychic. Naast mijn werk in de praktijk werk ik ook nog in deeltijd als piloot.

Als kind had ik mijn gevoeligheid al maar dit is pas op latere leeftijd tot ontwikkeling gekomen. Wel heb ik altijd het gevoel gehad dat er meer was dan wat we met onze zintuigen kunnen waarnemen, en dat we deel uitmaken van een groter geheel. Het laatstgenoemde is ook iets wat ik erg merk tijdens het vliegen boven onze prachtige planeet. Waarbij ik mij regelmatig verwonder over de schoonheid van de natuur!

Als spiritueel medium en psychic stem ik mij in een consult af op jouw energieveld om je een overzicht te geven waar je vandaan komt en waar je op dit moment staat in je leven. Mijn werk als piloot helpt hier heel erg bij omdat ik getrained ben om in complexe situaties het overzicht en de rust te houden. Als medium krijg ik regelmatig mensen in de praktijk die het even niet meer helder zien. Vaak spelen er zaken op het gebied van familie, relaties, (familie)patronen binnen gezinnen van nu en ook van vroeger. Ik geef je weer helderheid door je mee te nemen in een helicopterview over je leven.

Ook kan ik contact maken met overleden dierbaren. Door middel van herkenbare feiten uit hun leven zoals karaktertrekken, herinneringen, wijze van overlijden komt de ontmoeting tot stand. Vaak willen ze laten weten dat ze er nog zijn. Soms worden er zaken uitgesproken die tijdens het aardse leven niet in woorden uitgedrukt konden worden. Dit geeft vaak heling omdat de inzichten van de andere kant vanuit een groter perspectief worden waargenomen. De Engelse stijl van mediumschap spreekt mij aan, omdat het op een nuchtere wijze laat zien dat het leven na de dood doorgaat. De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd bij Nederlandse mediums waaronder Carmen Vreeburg en Myrthe Bruinzeel. Ook heb ik les gehad van internationale docenten van het Arthur Findlay College in Engeland, waaronder Chris Drew. Ik ben tevens lid van de Engelse SNU, De Spiritualist’ National Union.

Als therapeut help ik jou het contact met je gevoel te herstellen en je weer terug te brengen bij de kern wie je werkelijk bent. Doordat ik werkzaam ben op meerdere werkgebieden kom ik met veel verschillende mensen in contact. Hierbij merk ik dat mensen zich soms anders voordoen dan ze zijn. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat we verwijderd raken van onze kern, onze ziel, wie we écht zijn. Door je hiermee weer in contact te brengen geloof ik dat we onze potentie volledig kunnen benutten en het leven kunnen leiden wat in lijn is met onze ziel.

Contact

Praktijk gegevens

Nederland / Portugal

+31 6 10 90 10 20

info @ praktijkhappylifestyle.nl

Stuur mij een bericht