Psychic reading

In een psychic reading kijk ik naar je dagelijkse leven. De focus ligt dan op waar je vandaan komt, welke weg je hebt gelopen en waar je vandaag de dag staat. Onderwerpen die vaak aan de orde komen zijn familie(s), relaties, eigen patronen, gezondheid en carrière. Soms zie je in complexe situaties door de bomen het bos niet meer. Door mij af te stemmen op jouw energieveld voel ik met je mee en geef ik je helderheid doordat ik met een helicopter view over jouw leven ga.

Mediamieke reading

In een mediamieke reading maak ik contact met overleden dierbaren. Door middel van bewijzen laten ze weten wie ze zijn en laten ze zien dat het leven door gaat na de fysieke dood. Warme herinneringen die er zijn, karaktertrekken etc…Ze zorgen voor herkenning en laten je voor even weer herinneren aan de geschenken die overledenen in jouw leven hebben gebracht en ook andersom. Een bijzondere ervaring waarbij vaak momenten van heling ontstaan. Omdat soms net datgene kan worden gezegd wat tijdens het leven niet gezegd kon worden. Waarbij je voelt dat de band van liefde altijd blijft bestaan.

Ook gebeurt het regelmatig dat bovenstaande vormen van consulten door elkaar heen lopen.

 

Therapie

Er kunnen ervaringen in je leven zijn (geweest) die je van je pad af brengen. Denk bijvoorbeeld aan opvoeding, traumatische ervaringen, rouw. Daardoor heb je geleerd je af te sluiten voor je gevoel. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat je soms vergeet en niet meer voelt wie je in de kern bent. In therapie sessies wil ik je weer laten herinneren wie je écht bent. Door je weer in contact te brengen met je gevoel en zo de brug tussen ratio en gevoel te herstellen. Dan kun je je hart weer voelen en openstellen en van daaruit je levenspad weer verder lopen.

Ga voor meer informatie over therapie naar de website van Praktijk Happy Lifestyle of neem contact met mij op via het contactformulier.

Ervaringen van anderen…

“Wat een verrijking heeft Raymond mij gebracht na het geven van een reading.
Ik kan eindelijk oude deuren gaan sluiten en nieuwe openen.
En wat bijzonder om toch nog even in contact te zijn geweest met mijn dierbare vader. De kaart die ik aan het einde van de reading had getrokken bevestigde alles wat Raymond mij had verteld in de reading. Ik kom graag nog een keer terug.”

Gina

32 jaar

“Ik heb voor het eerst een reading gehad met Raymond en wat een ontzettend mooie gave heeft deze man. Wat bijzonder dat hij contact heeft kunnen maken met mijn dierbaren. Ik dank jou enorm Raymond voor deze ervaring en ik weet dat ze altijd bij mij zijn. Sinds onze reading heb ik écht het gevoel dat ik ze beter kan voelen dan voorheen. Duizend maal dank hiervoor.

Marissa

22 jaar

“Eerste keer een reading, bijzondere ervaring. Werden toch opmerkelijke feitelijke dingen gezegd over mijn gezin van herkomst, karakter van familieleden en eigen persoonlijkheid / karakter. Prettige sfeer, had nog wel uren door willen gaan.”
Martine

47 jaar

“Uit nieuwsgierigheid volgde ik een reading van Raymond. Er kwamen onverwacht een aantal familieleden voorbij die mij wat meer inzicht gaven in m’n gezin van herkomst. Patronen in karakters worden zichtbaar en dat geeft stof tot nadenken en wat richting in persoonlijke groei. Fijn en mooi om te ervaren.”

Gertjan

50 jaar

“Ik heb de reading bij Raymond ervaren als ontspannen, veilig en interessant. Raymond weet op een respectvolle manier zich te positioneren tijdens de reading. Hij spreekt vanuit zijn gevoel en dat is ook de kracht waarmee hij resultaten kan boeken. Ik kan Raymond van harte aanbevelen.”

Onne

35 jaar

“Ik voelde me erg op mijn gemak. Een mooie lichte ruimte. Maar ook de hartelijkheid en betrokkenheid van Raymond doen me heel goed. Wat voor mij het belangrijkste was, een teken van mijn vader. Dat hij er nu voor mij is en veel van me houdt. Dit heeft hij bij leven niet kunnen zeggen. Hij ziet nu in (vanuit gene zijde) hoe moeilijk het voor mij was en zal me waar mogelijk in mijn verdere leven begeleiden.”
Mieke

58 jaar

“Het was spannend om voor het eerst een reading te doen en ook nog over de skype, maar het voelt meteen heel vertrouwd. Raymond heeft me eerst uitgelegd hoe alles in zijn werk zou gaan en ook gevraagd of er van mijn kant nog vragen waren. Ik had geen specifieke hulpvraag, maar uiteindelijk kwam er van alles voorbij, een hele openbaring! Bedankt voor deze fijne ervaring, en hopelijk kun je nog heel veel meer mensen helpen met deze gave.”

Alies

36 jaar

“Beste Raymond, ik wil je bedanken voor de bijzondere reading die ik van je mocht ontvangen. De rust en het vertrouwen wat je uitstraalde en de aangename omgeving, zorgden ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde. Door jouw rustige benadering en gerichte vragen, heb ik weer vragen voor mezelf beantwoord. Met de gekregen informatie kan ik verder en weet ik dat ik op het juiste pad zit.”

Fabienne

49 jaar

“Het heeft voor mij even geduurd voordat ik klaar was voor een reading. Uiteindelijk heb ik die stap durven zetten in mijn eigen proces en ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb.
Met een heel fijn gevoel kijk ik ook terug op de reading. En ik voelde na afloop, en eigenlijk nog steeds, een hele bijzondere rust in mij. Het is net of er dingen een plek hebben gekregen en daarnaast zijn er ook weer processen op gang gekomen die mij verder helpen in mijn verwerking en op mijn levenspad. Een hele mooie en bijzondere ervaring, die avond, maar ook daarna!”
Lisette

40 jaar

Veelgestelde vragen

Wat doet een medium?

Een medium is de verbinding tussen de geziene en ongeziene wereld. Van nature hebben wij dit vermogen allemaal in meer of mindere mate in ons.
Als medium heb ik mijn intuïtie en gevoeligheid verder ontwikkeld om me af te stemmen op de ongeziene wereld en hieruit contact te maken met overleden dierbaren.

Kun je met iedere overleden dierbare contact maken?

De communicatie met de ongeziene wereld verloopt niet op dezelfde manier als een telefoonlijn. Er is een duidelijke intelligentie werkzaam en deze bepaalt wie er ‘door’ komt en om welke redenen. Vaak zijn dit inderdaad de personen op wie je gehoopt of gewacht had, maar soms kan een direct contact te confronterend zijn en zal er eerst iemand anders doorkomen om je voor te bereiden op contact met de persoon voor wie je komt.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een reading zal ik zal één of meerdere thema’s belichten die in jouw leven een rol spelen of hebben gespeeld. En terwijl ik mij op jouw af stem kan ik mij bewust worden van overleden dierbaren. Het zal duidelijk worden om wie het gaat en waarom ze er zijn. Kijk voor meer informatie hierover bij de consulten. Soms kan een consult anders lopen dan dat je gehoopt had. Je krijgt soms een spiegel voorgehouden die uitnodigt tot persoonlijke groei. Het is uiteraard aan jou of je die kans pakt of laat liggen.
Het consult wordt altijd opgenomen, zodat je het nog eens terug kan luisteren.

Ik wil graag weten hoe mijn toekomst verloopt, kun je dat vertellen?

Ik ga uit van de vrije wil van de mens en doe dan ook geen toekomstvoorspellingen. Daarnaast heeft ieder mens de verantwoordelijkheid over zijn/haar eigen leven. Het is dus aan jou wat je met de inzichten doet. Het consult is bedoeld om inzicht en heling te bieden in je leven tot nu toe. Wel kan ik jouw talenten belichten, indien dat aan de orde komt.