“Wat doe je dan als medium?”, wordt mij wel eens gevraagd. Het fijne gevoel na zo’n consult is zo groot dat het lastig is in een paar woorden samen te vatten.

Gespannen kwam ze naar het consult. Terwijl ik vertel hoe ik werk voel ik direct de aanwezigheid van twee overleden dierbaren. Ik heb het gevoel dat het haar ouders zijn. Normaal gesproken lees ik eerst de energie van de klant en kijk ik later of er overledenen aanwezig zijn maar vooral vader trok zo sterk mijn aandacht dat ik hem gelijk aan het woord wilde laten.
Wat volgde was een mix van fijne, warme herinneringen die tranen van ontroering gaven, maar ook vader’s humor en koppigheid waarom gelachen kon worden.
Hij kwam onder andere om zijn dankbaarheid te uiten voor de steun die hij van zijn dochter had ontvangen tijdens zijn leven na een moeilijke periode. Haar moeder voegde zich later ook bij het gesprek. Zo zorgzaam als zij vroeger was, wilde zij ook nu laten weten dat ze zag dat dochterlief vandaag de dag ook een steuntje in de rug kan gebruiken. En daarvoor waren zij gekomen. Om het leven van hun dochter weer als muziek te laten klinken.
Zo mooi deze reunie, even samen zijn, vanuit twee werelden, één geheel, een gevoel van vreugde voor deze familieleden.

Daar doe je het als medium voor!